Masterly The Hague 2019

News & Press

Masterly The Hague 2019

Mari√ętte Wolbert, de koningin van de keukensets, heeft voor haar Masterly-Muze Huis ten Bosch/Ten Compe een nieuw set ontworpen genaamd Soft Square. Het is een abstracte grafische versie van het schilderij. De kleding van de personen, de kleuren van de lucht en het gebouw zijn in de keukendoeken verwerkt. Deze nieuwe kleurkaart heeft ze vervolgens ook toegepast op het ontwerp Bella Salmonella, het succesvolle ontwerp dat recent is aangekocht door het Stedelijk Museum Amsterdam en ook door het Textielmuseum Tilburg. De keukensets zijn van 100% katoen en geproduceerd in Europa.
Voor Masterly the Hague is er een speciale verpakking ontwikkeld zodat het ook als relatiegeschenk gebruikt kan worden.
Keukentextiel was nog nooit zo aantrekkelijk!

https://www.masterlythehague.com/inhoud.php